Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.10.2014 14:36 - "ЛЯВА ТРИБУНА"и обединение на Левите сили !
Автор: orlivanov Категория: Политика   
Прочетен: 877 Коментари: 0 Гласове:
2



  В последните месеци в публичното пространство, особенно след изборите на 5 Октомври, в пресата и социалните мрежи не случайно се заговори за обединение на левите сили в България, като алтернатива на едно по-добро, социално управление на страната.Тежкото положение на народа,неадекватните реакции и действия на управлението, наложеното тоталитарно мислене и действия на ГЕРБ, както и наглостта в кадруването на ДПС довежда до изменение на политическата обстановка и конюктура в обществото.

Разрастналият се див капитализъм,ограбването на държавата,нарушаване правата на гражданите,свободата на словото и печата и подигравката с народа, доведе хората до безкрайно отчаяние и безизходица.Неспособността на ГЕРБ да състави правителство, наличието на седем парламентарно представени партии и слабото представяне на БСП, все повече предизвикват интереса в левите за едно всеобщо обединение за управление на държавата.

 

       Сформирането на граждански сдружения и групи с ясни политически цели води до oкрупняване на обществени движения в коалиции с ясни искания и изглаждане на политическите противоречия с една единствена цел – “изхвърляне” на ГЕРБ и ДПС от управлението на страната.

Необходимо е да се постави едно ново начало – Обединение на всички Леви сили в България !

Да се преодолеят различията, да се сближат позицийте, да се обединят и излязат с една обща Лява платформа ! На ход трябва да са честните и почтени хора, знаещи и доказали се политици, необвързани с корпораивни и лични интереси !

 Време е всички ляво мислещи хора, да се организират и постигнат  единство на нацията, за хармония на “+” и “-“ в обществото !

На БСП и другите леви политически партии, на членовете и симпатизантите им е необходима Лява трибуна.

Лява трибуна, където трябва да  се чуе техният глас, мнение, предложение !

Време е БСП да поеме инициативата за редовни консултации с всичи леви партии, за сближаване на позициите и оформянето на мощен коалиционен  Ляв Блок.Народа и държавата се нуждае от това !

Нека не се обиждаме, градивно да се критикуваме и казваме грешките си.

Тук няма млади и стари, има знаещи и можещи с високо чувство за дълг,честни и почтени !

Лява трибуна в която да чуем и другите Леви партии, за да кажат своето мнение по проблемите, които стоят пред България и какво не ни достига за да има Ляво обединение !

 Били сме заедно, можем го, правили сме го и ще го направим в името на народа за спасението на България !

ЕДИНОМИСЛИЕ,  ЕДИНОДЕЙСТВИЕ, ПЛУРАЛИЗЪМ, ДЕМОКРАТИЧЕСКИ ЦЕНТРАЛИЗЪМ !

 




Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: orlivanov
Категория: Лични дневници
Прочетен: 127784
Постинги: 64
Коментари: 33
Гласове: 170
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930