Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.03.2016 10:13 - Пророк ли е Асланов или шаманства !?
Автор: orlivanov Категория: Политика   
Прочетен: 551 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 16.03.2016 21:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Право на мнение !

По повод интервюто на Лъчезар Христов с Юрий Асланов по”Хоризонт”.

 

       В  България сякаш социологията е пряко свързана с пророчеството и шама-низма, но не винаги тя може да изиграе важна, решаваща роля в живота на даден човек, та камо ли в бъдещето на една 125-годишна партия като БСП.Важно е обаче, когато поставяш диагноза, какво лекарство ще препоръчаш, за лекуване или страдание, водещо към бавна смърт!

       По мое виждане в последно време, някои от нашите социолози предричат бавна „смърт”на народа си, чрез проучвания, платени стъкмистики и предска-зания, които не отговарят на действителността. Особено, когато се отнася до БСП и опитите да се величае Герб и Бойко.Съвсем скоро един БСП анализатор написа:„Дошло е време за отпор срещу организирата интрига на бизнес-социалистите, които искат да поднесат БСП като сватбен дар на своя годеж с Борисов!”

       Лошо, много лошо впечатление ми направи и изказването на Асланов по „Хоризонт”вчера.

      Другарю Асланов, да биеш”барабана”преди да е започнала музиката е нелепо, даже и грозно.Като стар и опитен партиец, за какъвто се пишеш, не противопоста-вяй кадрите, не слагай край на пледоариите си преди да си прочел пролога и анализирал трезво причините.Не възвисявай  едни за сметка на други, не подце-нявай хората и не пренебрегвай мнението на останалите.Ако можеш помогни ,а не пречи.Не зная какви са ти подбудите или пристрастията, но тук ми мирише на външна намеса, във всяване на смут в редиците на социалистите. Това не е помощ и не го правиш за първи път, но дано е за последен.

      Защото лидер не се „насажда”, не е акт на спонтанен избор от недомислия, от интереси и задкулисие, а е осмислен избор на личност, на човек, който в своя жиз-нен и политически път се е доказал като зрял политик и държавник, отстояващ интересите на държавата и народа си.

      И не зная кой ви кани в ефира, платено, подборно или нарочно, но ти бе „върхът на сладоледа”след изказването на консул Гергов.Има една поговорка,която ти много добре знаеш:”Голям залък лапни, но голяма дума не казвай”,защото дума дупка не прави, но понякога с голям комат човек се задавя.

      БСП си е БСП, и с нас и без нас тя пише своята история, важно е като какви Човеци ще ни запомнят поколенията.Иначе, тръгнал си човек веднъж от нея, връщане назад няма.

 




Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: orlivanov
Категория: Лични дневници
Прочетен: 127830
Постинги: 64
Коментари: 33
Гласове: 170
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930